praktijk-hillegomTandprotetische Praktijk Swaluë Hillegom opende in oktober 2008 haar deuren. Deze moderne praktijk kenmerkt zich door de zeer goede bereikbaarheid en de eigen behandelruimte waar elke behandeling discreet en individueel gedaan wordt. Hieraan gekoppeld is een eigen tandtechnisch laboratorium, waar alles wordt vervaardigd. Deze goed geoutilleerde praktijk oogt rustig, professioneel en hygiënisch. Daarnaast is er veel zorg en aandacht is er besteed aan de inrichting van de praktijk.

Toegankelijkheid

De praktijk is volledig rolstoelvriendelijk ingericht. De praktijk is zeer goed bereikbaar met de auto (N208) en met de buslijnen 90 en 92. Halte van den Endelaan brengt u tot op 2 minuten loopafstand van de praktijk. Voor de deur is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig. Ook beschikt de praktijk over één eigen parkeerplaats voor de deur voor minder validen.

Organisatie van Nederlandse Tandprothetici

Ivar Swaluë is gecertificeerd en lid van de Organisatie van Nederlandse Tandprothetici (ONT). Voor u een extra zekerheid aangezien deze organisatie een geschillencommisie kent. Een lidmaatschap wordt alleen verkregen na het behalen van het diploma tandprotheticus aan een erkend opleidingsinstituut.

Hulp nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor vragen, het maken van een afspraak of vrijblijvend advies over kunstgebitsprothesen.

0252 - 348 704