Even voorstellen

Ons personeelsteam bundelt tientallen jaren aan ervaring. Stuk voor stuk vakmensen die met elkaar de praktijk blijvend op de kaart zet in Haarlemmermeer:

Assistent Tandprotheticus - Lucy 
 

Deze dame is als assistent Tandprotheticus gestart bij onze praktijk. Talent, enthousiasme en een goed stel hersens geven haar de mogelijkheid om door te groeien in ons vakgebied. Intern worden haar alle kneepjes van de verschillende facetten van het vak bijgebracht. Haar sociale eigenschappen en empathisch vermogen maken haar een fijne toevoeging in de behandelkamer.Tandprotheticus - Ivar Swaluë
profielfoto-ivar

Ivar Swaluë zit al vanaf 1996 in het vak. Deze geboren en getogen Amstelvener is ook daar aan zijn carrière begonnen. Na negen jaar in Amstelveen werkzaam te zijn geweest in een tandprothetische praktijk en het afronden van zijn 8 jaar lange opleiding tot tandprotheticus, kreeg hij een baan aangeboden bij een zeer gerenomeerde tandprothetische praktijk in Amsterdam. Deze kans werd met beide handen aangegrepen. Twee jaar later werd het tijd om zijn vleugels uit te slaan in Hillegom. Een lang gekoesterde droom kwam daarmee in vervulling.

Tandtechnicus - Andres Perez
profielfoto-andres

Deze geboren en getogen Peruaan heeft zijn opleiding in Italië gevolgd. Nadat de liefde hem naar Nederland heeft doen emigreren is hij in 2017 ons team komen versterken. Wanneer u met een nieuwe lach de deur uit loopt, heeft hij hier achter de schermen met veel passie aan meegewerkt!

 

Vakmanschap

Een tandprotheticus, klinisch prothese technicus en tandtechnicus vormen samen een team met allen een gespecialiseerde opleiding en jarenlange ervaring in het aanmeten en vervaardigen van volledige-, implantaatgedragen- (het klikgebit), en gedeeltelijke gebitsprothesen. Gezamenlijk dus bij uitstek de specialist op het gebied van gebitsprothesen en kunstgebitten. U kunt bij ons terecht zonder verwijzing van de tandarts.

praktijk-swalue-voorzijde

Optimale service is voor ons een vanzelfsprekende zaak. Vanaf het eerste bezoek tot plaatsen werkt onze behandelaar zelfstandig aan uw kunstgebit. Hierbij bespreekt hij alle persoonlijke wensen en geeft hij voorlichting en advies, ook over vergoedingen.

Reparaties en aanpassingen (rebasing) zijn bij ons ook in bekwame handen.

Kom langs!

Bij Tandprotetische Praktijk Swaluë nemen we veel tijd voor onze cliënten: er is letterlijk alle ruimte voor een persoonlijke, individuele benadering. Bent u niet tevreden over uw gebit of loopt u al enige tijd met vragen rond? Neem dan direct contact met ons op, wij laten u graag weer lachen!

Hulp nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor vragen, het maken van een afspraak of vrijblijvend advies over kunstgebitsprothesen.

0252 - 348 704