Even voorstellen

Tandprotheticus Ivar Swaluë

Ivar
Ivar Swaluë zit al vanaf 1996 in het vak. Deze geboren en getogen Amstelvener is ook daar aan zijn carrière begonnen. Na negen jaar in Amstelveen werkzaam te zijn geweest in een tandprothetische praktijk en het afronden van zijn 8 jaar lange opleiding tot tandprotheticus, kreeg hij een baan aangeboden bij een zeer gerenomeerde tandprothetische praktijk in Amsterdam. Deze kans werd met beide handen aangegrepen. Twee jaar later werd het tijd om zijn vleugels uit te slaan in Hillegom. Een lang gekoesterde droom kwam daarmee in vervulling.

Vakmanschap

Een tandprotheticus is iemand met een gespecialiseerde opleiding en jarenlange ervaring in het aanmeten en vervaardigen van volledige-, implantaatgedragen- (het klikgebit), en gedeeltelijke gebitsprothesen en dus bij uitstek de specialist op het gebied van gebitsprothesen en kunstgebitten. U kunt bij ons terecht zonder verwijzing van de tandarts.

Optimale service is voor ons een vanzelfsprekende zaak. Vanaf het eerste bezoek tot plaatsen werkt onze tandprotheticus zelfstandig aan uw kunstgebit. Hierbij bespreekt hij alle persoonlijke wensen en geeft hij voorlichting en advies, ook over vergoedingen.

Reparaties en aanpassingen (rebasing) zijn bij ons ook in bekwame handen.

Kom langs!

Bij Tandprotetische Praktijk Swaluë nemen we veel tijd voor onze cliënten: er is letterlijk alle ruimte voor een persoonlijke, individuele benadering. Bent u niet tevreden over uw gebit of loopt u al enige tijd met vragen rond? Neem dan direct contact met ons op, wij laten u graag weer lachen!